Leif O. Christiansen ApS

Aut. Kloakmester & entreprenør

Autoriseret Kloakmester

Her hos Leif O. Christiansen ApS er vi autoriserede kloakmestre, hvilket betydet, at vi er en professionel virksomhed, der altid ved hvad vi laver. Vi ved at du, som husejer, har ansvaret for, at alle installationer i husstanden er lovlige. Når vi udfører et arbejde sikrer vi os, at der ikke er nogen af installationerne, som er ulovlige. På den måde undgår du problemer med forsikringsselskabet i tilfælde af problemer.

 

Hvad vil det sige at være autoriseret?

Der findes tre forskellige fulde autoriseringsområder: el, VVS og kloak. Leif O. Christiansen ApS er et autoriseret kloakfirma med fuld autorisation inden for kloakeringsområdet. Det betyder, at vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre kloakeringsarbejde, og tekniske installationer. Skal man have en fuld autorisation, skal man opfylde tre krav:

For det første skal virksomheden have en faglig ansvarlig, som er ansat til at varetage opgaver inden for det fulde autorisationsområde, og er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at gøre dette. Man skal desuden løbende understå tredjepartskontrol af sikkerhedsstyrelsens kontrolenhed, og så skal virksomheden have et godkendt kvalitetsledelsessystem.

 

Vi er godkendt til at yde den bedste service

For os betyder autoriseringen, at du udelukkende får den bedste service, når du er kunde hos Leif O. Christiansen ApS. Det betyder, at både rådgivning og udførsel er i topklasse. Vil du høre mere om vores forskellige services inden for autoriseringsområdet, er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører alt inden for kloakarbejde, anlægsarbejde, jordarbejde og belægningsarbejde, i Faxe, Køge, Næstved og omegn, og vi kan også fungere som overentreprenør eller underentreprenør.

autoriseret kloakmester i faxe, køge og næstved