Entreprenør Stevns

Ring til os & hør mere om vores entreprenørarbejde

Din entreprenør i Stevns til store og små opgaver i omegn

 Leif O. Christiansen er din entreprenør i Stevns, som kan hjælpe dig med din opgave, hvis du har brug for jord-, kloak-, anlægs- og belægningsarbejde. Vores ekspertise ligger indenfor kloakarbejde, men som entreprenør har vi gennem mere end 30 år i branchen løst mange forskellige opgaver – både store og små.

Entreprenør i Stevns med en bred vifte af kompetencer

Som  alsidig entreprenør kan vi blandt andet tilbyde opgravning i forbindelse med, at der skal lægges el i jorden eller ved anlægsopgaver. Kompetencerne spænder bredt, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte os, uanset hvilken type opgave det er. Så kan vi tage en uforpligtende snak og vurdere, hvorvidt vi kan løse opgaven.
Kan bruges som under- eller hovedentreprenør
Vores entreprenør i Stevns bliver ofte benyttet som underentreprenører på større opgaver f.eks. i forbindelse med byggemodning, hvor der skal etableres helt nye kloaksystemer for kommunen eller en bygherre. Hvis der er tale om rene kloakeringsopgaver, kan vi også stå for opgaven som hovedentreprenør. Det kan være ved kloakering i det åbne land eller etablering af spildevandsanlæg. Det er både private, virksomheder og det offentlige, som vi løser opgaver for, og det sker hovedsaligt i vores lokalområde ved Faxe, Næstved og Køge.

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Sikkerhedsstyrelsen_logo

Kontakt og få et tilbud af din entreprenør i Stevns

Har du brug for en entreprenør i Stevns eller i omegn, så er vi klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre og få et uforpligtende tilbud på opgave. Vi kan kontaktes på telefon: 56 71 00 01 og E-mail: leif@loc.dk eller kontor@loc.dk.