Entreprenør på Sydsjælland

Ring til os & hør mere

Din entreprenør til store og små opgaver

Vores kompetencer spænder bredt

Hos Leif O. Christiansen kan vi hjælpe dig med din opgave, hvis du har brug for jord-, kloak-, anlægs- og belægningsarbejde. Vores ekspertise ligger indenfor kloakarbejde, men som entreprenør har vi gennem mere end 30 år i branchen løst mange forskellige opgaver – både store og små.

Vi laver blandt andet opgravning i forbindelse med, at der skal lægges el i jorden eller hjælper til ved anlægsopgaver. Kompetencerne spænder bredt, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte os, uanset hvilken type opgave det er. Så kan vi tage en uforpligtende snak og vurdere, hvorvidt vi kan løse opgaven.

Kan bruges som under- eller hovedentreprenør

Vi bliver ofte benyttet som underentreprenører på større opgaver for eksempel i forbindelse med byggemodning, hvor der skal etableres helt nye kloaksystemer for kommunen eller en bygherre. Hvis der er tale om rene kloakeringsopgaver, kan vi også stå for opgaven som hovedentreprenør. Det kan være ved kloakering i det åbne land eller etablering af spildevandsanlæg. Det er både private, virksomheder og det offentlige, som vi løser opgaver for, og det sker hovedsaligt i vores lokalområde ved Faxe, Næstved og Køge.

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Kontakt os og få et tilbud

Har du brug for en entreprenør, så er vi klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre og få et uforpligtende tilbud på opgave. Vi kan kontaktes på telefon: 56 71 00 01 og E-mail: leif@loc.dk eller kontor@loc.dk.