Kloakering på Sydsjælland

Ring til os & hør mere

Vi udfører alt i kloakering

Kloakeringsarbejde udføres både til private, virksomheder & det offentlige

Skal du have lagt ny kloakering eller renoveret de nuværende rør, så kan Leif O. Christiansen ApS hjælpe dig. Vi udfører mange forskellige opgaver og laver meget spildevandskloakering i både land og by. Vi laver tilmed spildevandsløsninger til private. Her kan vi blandt andet opsætte pileanlæg og rensningsanlæg.

Kort sagt kan vi lave alt indenfor kloakering for både private, virksomheder og det offentlige, ligesom vi også gerne rådgiver dig, hvis du er i tvivl om, det er nødvendigt med en udskiftning af kloaksystemet eller rensningsanlægget eller om det kan klares med en renovering.

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Autoriseret kloakmester

Vi er autoriserede kloakmestre, og derfor ved vi, hvad det kræves i forhold til loven, når der skal laves ny kloakering eller renovering af den nuværende. Vi sørger for at ordne papirarbejdet i forhold til kommune og andre instanser i forbindelse med arbejdet. Du kan derfor være sikker på, at alt bliver udført efter bogen, og vi går meget op i at levere et ordentligt resultat, som du bliver tilfreds med.

  • Vi udfører blandt andet:
  • Etablering og renovering af nye rensningsanlæg
  • Etablering og renovering af kloaksystemer
  • Regnvandshåndtering
  • Etablering af spildevandsløsninger
  • Etablering af rensningsanlæg