Autoriseret kloakmester på Stevns og omegn

Ring gerne & hør mere om din autoriseret kloakmester

Der tilbydes kloakering hos din autoriseret kloakmester

Kloakmester der udfører kloakeringsarbejde for både private, virksomheder & det offentlige på Stevns

Skal du have lagt ny kloakering eller renoveret de nuværende rør, så kan Leif O. Christiansen ApS hjælpe dig. Som autoriseret kloakmester på Stevns udfører vi mange forskellige opgaver og laver meget spildevandskloakering i både land og by. Vi laver tilmed spildevandsløsninger til private, herunder opsætning af pileanlæg og rensningsanlæg.

Kort sagt kan vi som kloakmester på Stevns lave alt indenfor kloakering for både private, virksomheder og det offentlige. Vi rådgiver også gerne, hvis du er i tvivl om, det er nødvendigt med en udskiftning af kloaksystemet eller rensningsanlægget, eller om det kan klares med en renovering.

Autoriseret kloakmester på Stevns, som også er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Som autoriseret kloakmester på Stevns er vi godkendt hos Sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på, at vores ydelser er af højeste kvalitet.

Sikkerhedsstyrelsen_logo

Kvalitet er en sikkerhed, når du vælger en autoriseret kloakmester

Vi er autoriserede kloakmestre på Stevns, og derfor ved vi, hvad der kræves i forhold til loven, når der skal laves ny kloakering eller renovering af den nuværende. Som kloakmester på Stevns sørger vi for at ordne papirarbejdet i forhold til kommune og andre instanser i forbindelse med arbejdet. Du kan derfor være sikker på, at alt bliver udført efter bogen, og vi går meget op i at levere et ordentligt resultat, som du bliver tilfreds med.

Kontakt din kloakmester på Stevns

Har du spørgsmål til, hvordan vi som kloakmester på Stevns kan hjælpe dig med anlæggelse af nye kloaker eller andet? Med mere end 30 års erfaring står vi klar året rundt til at hjælpe dig med ekspert rådgivning og godt håndværk. Tag derfor endelig kontakt til os på tlf. (+45) 56 71 00 01
eller skriv til os på mail leif@loc.dk, hvis du skal bruge hjælp til kloakering, spildevandsløsninger eller renovering af eksisterende rør.