Autoriseret kloakmester på Stevns og omegn

Ring gerne & hør mere om din autoriseret kloakmester

Der tilbydes kloakering hos din autoriseret kloakmester

Kloakmester der udfører kloakeringsarbejde for både private, virksomheder & det offentlige

Skal du have lagt ny kloakering eller renoveret de nuværende rør, så kan Leif O. Christiansen ApS hjælpe dig. Som autoriseret kloakmester på Stevns, udfører vi mange forskellige opgaver og laver meget spildevandskloakering i både land og by. Vi laver tilmed spildevandsløsninger til private. Her kan vi b.la. opsætte pileanlæg og rensningsanlæg.

Kort sagt kan vi lave alt indenfor kloakering for både private, virksomheder og det offentlige, ligesom vi også gerne rådgiver dig, hvis du er i tvivl om, det er nødvendigt med en udskiftning af kloaksystemet eller rensningsanlægget eller om det kan klares med en renovering.

Autoriseret kloakmester på Stevns, som også er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Som autoriseret kloakmester på stevns, er vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Sikkerhedsstyrelsen_logo

Kvalitet er en sikkerhed, når du vælger en autoriseret kloakmester

Vi er autoriserede kloakmestre på Stevns, og derfor ved vi, hvad det kræves i forhold til loven, når der skal laves ny kloakering eller renovering af den nuværende. Vi sørger for at ordne papirarbejdet i forhold til kommune og andre instanser i forbindelse med arbejdet. Du kan derfor være sikker på, at alt bliver udført efter bogen, og vi går meget op i at levere et ordentligt resultat, som du bliver tilfreds med.