Entreprenør Køge

Ring til os & hør mere om vores entreprenørarbejde

Din entreprenør i Køge til store og små opgaver i omegn

Leif O. Christiansen er din entreprenør i Køge, der med mere end 30 års erfaring i entreprenør-branchen, står klar til at give dig eksperthjælp og professionel udførelse af alle typer opgaver, hvad end det er: 

  • Jordarbejde
  • Kloakarbejde
  • Anlægsarbejde 
  • Belægningsarbejde 

Ingen opgave er for stor eller for lille for os – vi står til rådighed året rundt, og kører til, hvor end i Køge eller omegn du har brug for hjælp.

Vi klarer alle anlægs- graveopgaver

Som alsidig entreprenør kan vi blandt andet tilbyde opgravning i forbindelse med, at der skal lægges el i jorden eller ved anlægsopgaver. Kompetencerne spænder bredt, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte os, uanset hvilken type opgave det er. Så kan vi tage en uforpligtende snak og vurdere, hvorvidt vi kan løse opgaven.

Under- eller hovedentreprenør til opgaver i Køge & omegn

Hvad enten du har et større, komplekst projekt i Køge og har brug for en kompetent hovedentreprenør til at administrere anlægsarbejdet, eller du har brug for en effektiv og specialiseret underentreprenør til mindre opgaver, er vi hos Leif O. Christiansen Entreprenørfirma, lige uden for Køge, klar til at hjælpe. Vi er også parate til at hjælpe, uanset om det drejer sig om kloakering i det åbne land eller etablering af spildevandsanlæg. Vi løser opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner, og vores entreprenørarbejde er primært centreret omkring Køge samt det omkringliggende område, herunder Faxe, Stevns og Næstved.

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Sikkerhedsstyrelsen_logo

Din entreprenør i Køge - få et tilbud eller skriv ved spørgsmål

Har du brug for en entreprenør i Køge eller omegn, så er vi klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse. Vi har base i Karise og er derfor aldrig langt væk fra Køge, hvilket gør os i stand til at tilbyde entreprenørhjælp til alle typer opgaver. 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på tlf.56 71 00 01 og e-mail leif@loc.dk