Plastsvejsning

Ring til os & hør mere

Professionel plastsvejsning

Vi er autoriserede inden for det fulde kloakautoriseringsområde

Her hos Leif O. Christiansen ApS har vi mange års erfaring med plastsvejsning. Når man skal føre rør, er plast et af de mest holdbare og let anvendelige materialer der findes. Desuden holder plasten godt, hvis man ønsker at lave samlinger såsom plastsvejsning. Materialet er desuden stærkt nok til at holde i mange år, hvis plastsvejsningen bliver foretaget korrekt. Når plasten varmes op, bliver det flydende, og når det køles ned, skaber plasten selv en meget stæk rørsamling.

Certificeret rørlægning

Vi er autoriserede inden for det fulde kloakautoriseringsområde, og vi er derfor godkendt til, blandt andet, at foretage rørlægning og plastsvejsning på offentlige bygninger såvel som private bygninger. Vi udfører både stuksvejsning, muffesvejsning og elektrosvejsning, og kan derfor garantere en meget stor vanddamptæthed. En af grundene til, at plastrør er gode er, at de kan modstå de fleste former for kemikalier og opløsningsmidler, hvilket gør det til et alsidigt materiale i forbindelse med kloakering.

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Sikkerhedsstyrelsen_logo

Få hjælp til rørarbejdet

Hos Leif O. Christiansen ApS har vi mere end 30 års erfaringen inden for arbejdet med rør og kloakering, og har du brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os. Vi har i tidens løb klaret de fleste typer opgaver og kan med sikkerhed også hjælpe dig med et godt tilbud. Vi leverer en professionel service til konkurrence dygtige priser i både Faxe, Køge, Næstved og omegn. Desuden anvender vi udelukkende de nyeste og mest effektive redskaber, så din sammenføjninger bliver så gode som muligt. Vi kan kontaktes på telefon: 56 71 00 01 og E-mail: leif@loc.dk eller kontor@loc.dk.