Fundament konstruktion

Ring til os & hør mere om vores fundamentarbejde

Skal du til at bygge nyt eller bygge om?

Uanset om du står og skal bygge nyt, bygge om eller har en sætningsskade. Kan vi lave din fundament konstruktion til dit byggeprojekt. Starten på en solid bygning er et godt og stærkt bygningsfundament, så du undgår sætningsskader. Ydermere skal fundamentet også sørge for at der ikke trænger en fugt op indendørs i dit eget hus. Dette er nemlig endnu en af årsagerne til indendørs sætningsskade på indervæg eller lign.

Mange års erfaring med fundament konstruktion

Vi har været i entreprenørbranchen i over 30 år og igennem den tid har vi prøvet en del inden for fundament konstruktion. Hvad enten du skal lave et fundament til din støttemur, fundament til din garage, fundament til dit udhus eller et bygningsfundament til nyt hus så er vi klar til at løfte opgaven for dig og dit projekt. Vi er autoriseret indenfor kloakarbejde og udfører gerne kloakken i forbindelse med dit fundament konstruktion. Vi er godkendte af sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på at vores ydelser af høj kvalitet. 

Vi laver dit fundament i Køge og omegn, men vi kører gerne længere for arbejde hos dig. Lokation skal ikke have betydning fr kvaliteten af dit fundament. Du bestemmer selv om vi skal stå for hovedentreprisen eller vi skal arbejde som underentreprenør på dit byggeprojekt.