Udarbejdelse af LAR-løsning i Køge, Sjælland

Ring til os & hør mere om vores LAR-løsninger

LAR-løsning i Køge og Sjælland

LAR står for Lokal Anvendelse af Regnvand eller Lokal Afledning af Regnvand. Ved LAR-løsning forstås, at man udnytter regnvandet og/eller forsinker det for et givent område.

Nedbørsmængderne er steget og de voldsomme, pludselige skybrud er blevet flere igennem mange år. Samtidigt så udbygger vi og danner arealer som ikke kan bruges til nedsivning. Dette gør at det vand som skulle have sevet ned på et givent areal, skal finde vej til et andet areal for at sive ned. Dette kan give nogle udfordringer med for meget vand ifh. til hvad det offentlige regnvandssystem kan håndtere eller hvad din egen dræning kan håndtere. En LAR-løsning kan afhjælpe disse problemer og samtidig skabe en fryd for øjet i din have, ydermere kan du vælge en nedsivnings løsning så dit regnvand bliver ledt ud i jorden og derved kommer det til at støtte det faldende grundvandsspejl som vi også oplever herhjemme. Har du behov for en entreprenør i Køge eller omegn der kan hjælpe med er LAR-løsning, kan du trygt henvende dig allerede i dag!

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet

Sikkerhedsstyrelsen_logo
Her anlægges et flise areal med optimeret nedsivning.
Et fint bed er anlagt, hvor taget leder vandet til.
En fin løberende til vandet fra husets tagrender leder vandet videre.
Vandet ledes igennem havens græs areal.
Vandet ledes til et lille springvand som virker kun ved vandets tryk.
Her ledes vandet igennem 3 højtstående bede.
Efter de 3 bede bliver vandet ledt ned til et sidste bed.
Tidligere
Næste

Se vores LAR-løsninger i Køge, Næstved og Faxe

Her kan du se et udvalg af forskellige LAR-løsninger som vi har været med til at anlægge. Slutresultaterne er rigtig pæne og de kan gå ind i enhver have eller gårdsplads.

Har du brug for en entreprenør, så er vi klar til at hjælpe dig med en Lar-løsning i Køge eller omegn?. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre og få et uforpligtende tilbud på opgave. Vi kan kontaktes på telefon: 56 71 00 01 og E-mail: leif@loc.dk eller kontor@loc.dk.