entreprenør og kloakfirma på Stevns

Ring til os & hør mere

Vi har mere end 30 års erfaring i kloak-, bygge- og anlægsbranchen

Vi er et autoriseret kloakfirma på Stevns med fuld autorisation inden for kloakeringsområdet.

Her hos Leif O. Christiansen ApS er vi et autoriseret kloakfirma på Stevns, hvilket betydet, at vi er en professionel virksomhed, der altid ved, hvad vi laver. Vi ved, at du som husejer, har ansvaret for, at alle installationer i husstanden er lovlige. Når vi udfører et arbejde sikrer vi os, at der ikke er nogen af installationerne, som er ulovlige. På den måde undgår du problemer med forsikringsselskabet i tilfælde af problemer.

Vores entreprenør- og kloakfirma på Stevns er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre kloakeringsarbejde, og tekniske installationer. Det betyder, at både rådgivning og udførsel er i topklasse.

For os betyder autoriseringen, at du udelukkende får den bedste service, når du er kunde hos Leif O. Christiansen ApS. Det betyder, at både rådgivning og udførsel er i topklasse. Vil du høre mere om vores forskellige services inden for autoriseringsområdet, er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører alt inden for kloakarbejde, anlægsarbejde, jordarbejde og belægningsarbejde, i Faxe, Køge, Næstved og omegn, og vi kan også fungere som overentreprenør eller underentreprenør.

Dit entreprenør- og kloakfirma på Stevns, som altid tilbyder professionel rådgivning

Skal du som privat have nyt spildevandsanlæg eller rensningssystem, kan det være svært at finde ud af, hvad der er den bedste løsning. Det kræver erfaring og viden om de forskellige muligheder, og det har vi som aut. kloakmester. Derfor rådgiver vi dig gerne om, hvad den bedste løsning er for dig, ligesom vi også kan stå for selve opgaven. Vi er desuden forhandler af Watersystems produkter, der bruges til rensning af spildevand hos private.

Din entreprenør
- Uanset projektstørrelse

0 +
Års erfaring
0
Maskiner til udlejning
0
ton maskiner

Hos Leif O. Christiansen er vi godkendt til at yde den bedste service. Vi er et autoriseret kloakfirma med fuld autorisation inden for klakeringsområdet.

Der findes tre forskellige fulde autoriseringsområder: el, VVS og kloak. Leif O. Christiansen ApS er et autoriseret kloakfirma med fuld autorisation inden for kloakeringsområdet. Det betyder, at vi er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre kloakeringsarbejde, og tekniske installationer. Skal man have en fuld autorisation, skal man opfylde tre krav.

For det første skal virksomheden have en faglig ansvarlig, som er ansat til at varetage opgaver inden for det fulde autorisationsområde, og er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at gøre dette. Man skal desuden løbende understå tredjepartskontrol af sikkerhedsstyrelsens kontrolenhed, og så skal virksomheden have et godkendt kvalitetsledelsessystem.

Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen