Installation og nedgravning af Omfangsdræn

Ring til os & hør mere om installation af dræn

Professionel nedgravning af omfangsdræn

Vi udfører installation af omfangsdræn på henholdsvis nye bygninger samt bygninger af ældre karakter

Hos Leif O. Christiansen ApS udfører vi installation og nedgravning af omfangsdræn på både nye og gamle bygninger. Et omfangsdræn kan sammenlignes med en tagrende, som bliver lagt ned i jorden omkring fundament og ydermur. Omfangsdrænet har til opgave at lede det overskydende vand væk fra huset, så hverken sokkel eller kælder bliver beskadiget.

Det overskydende vand kan både være regnvand, der siver ned i jorden, og højtstående grundvand. Begge tilfælde er problematiske i forhold til murværket, og det er derfor vigtigt, at drænet er installeret korrekt. En korrekt installation sikrer, at vandet effektivt fjernes, og at huset beskyttes mod fugtskader.

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen

Vi er godkendt hos sikkerhedsstyrelsen inden for kloakering og kloakarbejde, så du er sikker på vores ydelser er af højeste kvalitet – derfor er vi mere end kompetente til at udføre nedgravning af omfangsdræn hos dig. 

Sikkerhedsstyrelsen_logo

Omfangsdræn - en god investering

Nedgravning af omfangsdræn er en god investering, da et dræn beskytter dit hus mod fugtskader, hvilket bidrager til øget ejendomsværdi. Et omfangsdræn fungerer ved at lede overskydende vand væk fra fundamentet, og forhindrer derved, at fugt trænger ind i sokkel og kældervægge.

Denne bortledning af overskydende vand forlænger dit hus’ levetid og bevarer dets værdi. Desuden reducerer det risikoen for skimmelsvamp og råd, hvilket skaber et sundere indeklima. Et korrekt installeret omfangsdræn beskytter dit hus og sparer dig for dyre reparationer i fremtiden.

Kloakmester - Hjælp til dræn & meget mere

Hos Leif O. Christiansen ApS er vi entreprenører med base i Karise lige uden for Faxe – tæt på Køge og Næstved. Foruden at tilbyde nedgravning af omfangsdræn, hjælper vi også med meget mere inden anlægsarbejde.

Forundersøgelsen af omfangsdræn

Når du skal have lavet ny installation af omfangsdræn, kommer vi og hjælper dig med at lave forundersøgelsen. Forundersøgelsen indebærer en undersøgelse af jordforholdene, og kan være med til at forhindre uforudsete forhindringer. Vores drænservice omfatter Faxe, Køge, Næstved og omegn, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon: 56 71 00 01 og E-mail: leif@loc.dk eller kontor@loc.dk.

Kontakt os for nedgravning af omfangsdræn

Om du har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe med nedgravning af omfangsdræn eller ønsker et tilbud – står vi klar til at hjælpe. Vi har over 30 års erfaring inden for anlægsarbejde og garanterer derfor altid ekspert rådgivning og godt håndværk. Kontakt os på tlf. (+45) 56 71 00 01 eller skriv til os på mail leif@loc.dk, hvis du skal bruge hjælp til nedgravning af omfangsdræn.